In 2001 kochten Ali Sahtoute* en Manuela de Meester* een huis met een schuur in Melle. Beide gebouwen waren in een slechte staat. Dankzij hun creatieve wilskracht en hun positieve instelling hebben ze hun huis verbouwd tot een sfeervolle woning.

Na de renovatie van hun woning werd hun zin geprikkeld om nieuwe ervaringen op te doen en een nieuwe uitdaging aan te gaan.
Ze verlangden naar een ruimte voor expressie via diverse kunstvormen, en persoonlijke ontwikkeling om te delen met gelijkgestemden. De Schuur was hiervoor de geschikte plaats.
In 2007 ondernamen ze de renovatiewerken met als doelstelling de authenticiteit van de schuur te behouden in combinatie met moderne accenten. De gechilderde muren in kalkverf geven een veloursachtige uitstraling. Verschillende onbewoonde zwaluwnesten hebben ze scrupuleus aan de balken laten hangen .
Deze ruimte bezielt het nestgevoel en de eigenschappen van de zwaluw: Brenger van lente -vernieuwing, creativiteit- en geluk.

In juni 2011 krijgt deze gloednieuwe rumte de naam [S-PASS]301.
Op 10 juni wordt [S-PASS]301 ingehuldigd door een tentoonstelling van 3 kunstenaars. Caroline Balthazar, Ali Sahtoute & Michèle Francken.


**Ali Sahtoute is kunstschilder, Manuela de Meester is begeleidster in persoonlijke groei. Samen zijn ze ook applicateur van natuurlijke afwerkings- en decoratietechnieken.

Het idee is geboren, de vorm gepersonaliseerd - aan ieder de kans om ervan te genieten.
Home
Events
Route
Fotogalerij
About
Contact
Agenda
Link
Kunstgalerij
Home
Events
Route
Fotogalerij
Contact
Agenda
Link
Kunstgalerij
Home
Route
Fotogalerij
Contact
Agenda
Link
Kunstgalerij